video
SPECIAL TO MY LOVELY SITI ALEESA 
I LOVE U AND I MISS U SO MUCH 
MMMUUUUWWWAAAAHHHH!!!!!

lawa kan??

lawa kan..nk thu x?? 1st die bg gmbr ni aku mcm xcye btol ke ni buah hati aku,nmpk beza dri yg dlu..
xmcm aleesa,mkin bertambah cantik.. hati aku xpnh berubah wlaupon dpt buah hati degil,kuat nges gini... sbb 2 kasih sayang aku kat buah hati aku bertambah2x..yg ke-2, aku ucap terima kasih,dn hargai sgt ape yg die
korban tok diri aku selame ni example like tahan gn panas baran aku ni,perangai nakal aku..Yg ke-3 lak panas baran aku xpnh cikit pon terlintas dlm pale aku nk smpai tgn kat die ketika aku mrh gn die..  ok  Yg ke-4 ni paling penting lh klo korg nk dgr sbb ape buah hati aku syg sgt kat aku sbb AKU NI CHOMEL BILA SENYUM,MATA AKU SEPET..PANDAI WAT BUAH HATI AKU GELAK..
 LOVE U AND MISS U SO MUCH..,AND IM RESPECT TO YOU B'COZ YOU ARE VERY SPECIAL TO ME.. MMMMMUUUUWWWWAAAAHHHH!!!!!!

to lisa_saje

I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.

sweet memory~


will end for eva!!